expertimoti@gmail.com +359 52 610 868, +359 894 38 12 15

Продава, Двустаен апартамент, Варна, Левски


Продава двустаен апартамент, Варна, Базар Левски Номер на оферта: 2055

Цена:
68 907 евро
(820,32 евро/m²)

Площ: 84 m²

Вид строителство: Тухла

Етаж: 3-ти

МНОГО ДОБРА ЛОКАЦИЯ***НОВО ТУХЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО***БЕЗ ПРЕХОД***ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАРКОМЯСТО***

Жилището е в сграда, намираща се в един от предпочитаните за живеене райони на град Варна - в близост до училище, детска градина, супермаркет, търговски обекти, държавни учреждения и удобни спирки на градския транспорт. Помещенията са големи и просторни. Състои се от: антре, дневен тракт, спалня, тераса, баня и WC, килер. МНОГО ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА / КАЧЕСТВО!!! Забележка: Приложените по-горе снимки са илюстративни и дават идейна представа за степента на завършване на имота! АКЦЕНТИ: • Много добра локация • Големи и просторни стаи • Без преход • Възможност за паркомясто

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Жилището е в сграда, намираща се в един от предпочитаните за живеене райони на град Варна - в близост до училище, детска градина, супермаркет, търговски обекти, държавни учреждения и удобни спирки на градския транспорт.

ВИД СТРОИТЕЛСТВО: Тухла

РЕЗЕРВАЦИЯ Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро. По този начин апартаментът ще бъде запазен за период от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната на агенцията е 3% върху продажната цена.


Видео към имотаВижте датайли за имота на видеото


Всички оферти за Недвижими имоти във Варна