expertimoti@gmail.com +359 52 610 868, +359 882 94 33 96

Продава, Тристаен апартамент, Варна, Цветен квартал


Продава тристаен апартамент, гр. Варна, Цветен квартал Номер на оферта: 2289

Цена:
44 900 евро
(650,72 евро/m²)

Площ: 69 m²

Вид строителство: Тухла

Етаж: 10-ти

ТОП ЦЕНА***СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН***НЕНАРУШИМА ШИРОКОЪГЪЛНА ПАНОРАМА КЪМ ГРАДА, МОРЕТО И ЕЗЕРОТО***НЕПОСЛЕДЕН ЕТАЖ***РЕАЛНА КВАДРАТУРА***БЕЗ ПРЕХОД***Жилището е в сграда, намираща се в един от предпочитаните за живеене и бързо развиващи се райони на град Варна - Цветен квартал. В близост до основни и средни учебни заведения, детски градини и площадки, както и много търговски обекти. Състои се от: широк коридор, голям хол ( 21 кв.м. ) с тераса пред цялото му лице ( 5,7 м. ) на югоизток, хубава спалня ( 14 кв.м. ) с тераса на югозапад, ОТДЕЛНА кухня, баня и WC, мазе 9 кв.м. Подобрения: сменена ВиК, вътрешна изолация. Добре поддържани общи части на сградата. МНОГО ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА / КАЧЕСТВО!!! ПРИ СЪВМЕСТНАТА НИ РАБОТА ПОЛУЧАВАТЕ ОТСТЪПКА от 10% до 15% ЗА: довършителни работи, обзавеждане, кухни, климатици, черна и бяла техника.

АКЦЕНТИ
• Топ цена
• Слънчев и просторен
• Ненарушима широкоъгълна панорама към града, морето и езерото
• Реална квадратура

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Жилището е в сграда, намираща се в един от предпочитаните за живеене и бързо развиващи се райони на град Варна - Цветен квартал. В близост до основни и средни учебни заведения, детски градини и площадки, както и много търговски обекти.

ВИД СТРОИТЕЛСТВО: Тухла

РЕЗЕРВАЦИЯ
Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро. По този начин апартаментът ще бъде запазен за период от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната на агенцията е 1000Eвро.

Всички оферти за Недвижими имоти във Варна