expertimoti@gmail.com +359 52 610 868, +359 894 38 12 15

Продава, Двустаен апартамент, Варна, Младост


Продава двустаен апартамент, гр. Варна, Младост Номер на оферта: 1851

Цена:
41 690 евро
(672,42 евро/m²)

Площ: 62 m²

Вид строителство: Панел

Етаж:

ТОП ЦЕНА***ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ***КОМУНИКАТИВНО МЯСТО***НЕПОСЛЕДЕН ЕТАЖ***МНОГО ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНИ ОБЩИ ЧАСТИ***ШИРОКИ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА С МНОГО ЗЕЛЕНИНА И МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ***ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В ТРИСТАЕН***Жилището е разположено на 6-ти етаж в 7-етажна сграда с асансьор, намираща се в близост до удобни спирки на градския транспорт, училища, детски градини и площадки, многофункционален спортно-развлекателен комплекс ( с единствената във Варна целогодишно функционираща ледена пързалка ), медицински център, търговски обекти ( " Пазарчето " на Младост 1 ) и заведения. Състои се от: коридор, хол с тераса, спалня, кухня също с тераса, баня и WC, прилежащо избено помещение. Възложност за преустройство в апартамент с ДВЕ спални и дневен тракт.

АКЦЕНТИ
• Отлична локация
• Широки междублокови пространства
• Възможност за паркиране
• Много добре поддържани общи части
• Възможност за преустройство в тристаен

ВИД СТРОИТЕЛСТВО: Панел

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Жилището е разположено на 6-ти етаж в 7-етажна сграда с асансьор, намираща се в близост до удобни спирки на градския транспорт, училища, детски градини и площадки, многофункционален спортно-развлекателен комплекс ( с единствената във Варна целогодишно функционираща ледена пързалка ), медицински център, търговски обекти ( " Пазарчето " на Младост 1 ) и заведения.


РЕЗЕРВАЦИЯ
Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро. По този начин апартаментът ще бъде запазен за период от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната на агенцията е 3% върху продажната цена.

Бранимир Петров

имоти във Варна продавани от Бранимир Петров

expertimoti@gmail.com

0898479125 052 610 868

Всички оферти за Недвижими имоти във Варна