expertimoti@gmail.com +359 52 610 868, +359 882 94 33 96

Продава, Двустаен апартамент, Варна, Левски


Продава двустаен апартамент, Варна, Левски Номер на оферта: 2024

Цена:
49 500 евро
(773,44 евро/m²)

Площ: 64 m²

Вид строителство: Тухла

Етаж: 3-ти

ВСЕ ОЩЕ ЛИ ТЪРСИТЕ ГОТОВ АПАРТАМЕНТ С ТОП ЛОКАЦИЯ?***Обърнете внимание на този чудесен имот, разположен в близот до Технически университе и ВИНС II. Жилището е на ет.3, сградата разполага с асансьор и се състои от: дневен тракт с кухненска част, спалня, комбиниран санитарен възел, тераса. Жилещето е средно, без крайни стени и отстъпи. Проектиран красив вътрешен двор с пейки и детска площадка. Опция за паркомясто. Луксозна сграда високо качествено строителство, хидравличен асансор, стени машинна мазилка, интериорни вътрешни врати и масивна входна врата, дограма с Ка стъкло. ЗАБЕЛЕЖКА: приложените снимки са илюстративни и дават и дейнна представа за завършеност на имота.


АКЦЕНТИ:
·Нова тухлена сграда
·Качествено строителство
·Функционално разпределение
·Среден етаж
·Атрактивен район

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Жилището се намира в един от най-атрактивните квартали на град Варна, между Техническия университет и Втори корпус на ВИНС. Районът е с много добре развита инфраструктура, в близост до училища, детски градини, заведения, магазини и автобусни спирки.

ВИД СТРОИТЕЛСТВО: Тухла

РЕЗЕРВАЦИЯ
Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро. По този начин апартаментът ще бъде запазен за период от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната на агенцията е 3% върху продажната цена.
Таня Герова

имоти във Варна продавани от Таня Герова

expertimoti@gmail.com

0899 85 76 77 052 610 868

Всички оферти за Недвижими имоти във Варна